Dodaci su alati za proširivanje funkcionalnosti WordPressa. U ovom sustavu nije moguće samostalno instalirati dodatke. Određeni dodaci su već snimljeni za sve korisnike, a ukoliko imate potrebu za instalacijom određenih dodataka prijedlog nam možete poslati putem web forme na adresi:

 http://www.from.hr/postavi-pitanje/

 1. ADD THIS SOCIAL BOOKMARKING WIDGET

To je dodatak koji služi kako bi podijelili sadržaj svoje stranice na društvenim mrežama, kao npr. facebook, twitter itd. Opcije ovog dodatka mogu se mijenjati u izborniku. (Postavke-> AddThis Share).

 2. CODEART- GOOGLE MP3 PLAYER

To je maleni MP3 (audio) player koji možete prikazati unutar svojih postova i stranica. Ovaj dodatak koristi se na način da prvo svoju audio datoteku smjestite na poslužitelj prema uputama na poveznici:

http://www.from.hr/cms-video-upute/medijski-sadrzaji/

Imajte na umu da maksimalna veličina datoteke može biti 5MB.

Nakon što dodate datoteku, kopirajte URL datoteke koji možete vidjeti u opisu dodanog medija.

Kako bi dodali player u post ili stranicu, odaberite “Dodaj mp3 player” i u polje “Full MP3 URL” upišite URL željene datoteke.

Opcije playera moguće je promijeniti na poveznici Postavke -> Google MP3 Player.

3. NEXTGEN GALLERY

To je alat za dodavanje galerije unutar Vaše web stranice. Sve opcije galerije moguće je promijeniti pod poveznicom “Gallery”. Galerija se unutar posta ili stranice dodaje klikom na gumb “Add NextGEN Gallery” (zadnji gumb u prvom redu alatne trake). Ako želite, više informacija o samoj galeriji (na engleskom jeziku) možete pronaći na web stranici www.nextgen-gallery.com

4. POLYLANG

Polylang je alat za prevođenje sadržaja stranica na više jezika. Ovaj alat možete koristiti na poveznici Postavke -> Languages.


NAPOMENA!

Samostalna instalacija i ažuriranje sustava nije omogućeno! Sustav će za Vas ažurirati administrator sustava te je moguće koristiti samo već instalirane teme i dodatke.