Sadržajem zovemo sav tekst, slike, video i audio datoteke te poveznice koje upišete na svojoj web stranici. U wordpressu sadržaj dijelimo na postove, medije, stranice i linkove.

Postovi ili objave su neka vrsta vijesti koje se objavljuju na web stranici. Dodatne postove možete objavljivati bilo kada i mogu se prikazivati u gotovo svim dijelovima Vaše stranice (ovisno o temi). Sve upute vezane uz postove nalaze se na adresi:

http://www.from.hr/cms-video-upute/postovi/

Stranice imaju mogućnost unosa podataka kao i postovi ali su fiksno smještene na Vašoj web stranici. Upute za izradu stranica i upravljanje istima nalazi se na adresi:

http://www.from.hr/cms-video-upute/stranice/

Mediji su datoteke kao npr. slika, video i audio koje možete smjestiti na poslužitelj i upotrebljavati unutar svojih postova, stranica itd. Upravljanje medijima objašnjeno je u video uputama na adresi:

http://from.hr/cms-video-upute/medijski-sadrzaji/

 

NAPOMENA!

Smještaj na poslužitelj ograničen je na 50 MB. Maksimalna dozvoljena veličina datoteka za upload je 5 MB. Ukoliko imate potrebu, možete zatražiti povećanje ukupnog prostora na 100 MB putem web forme na adresi:

http://www.from.hr/postavi-pitanje/


NAPOMENA!

Samostalna instalacija i ažuriranje sustava nije omogućeno! Sustav će za Vas ažurirati administrator sustava te je moguće koristiti samo već instalirane teme i dodatke.