Izgled web stranice generalno se definira putem teme. Uz teme se izgled definira još i izbornicima i widgetima. Određeni broj tema ponuđen je u nadzornoj ploči te nije moguće samostalno dodati nove teme. Teme su djelomično promjenjive u svojim opcijama a više uputa za podešavanje tema nalazi se na adresi:

http://www.from.hr/cms-video-upute/teme/

Widgeti su zapravo dodaci kao npr. kalendar, prikaz linkova, pretraga itd. koji se smještaju u za to predviđene dijelove stranice. Upute za podešavanje widgeta nalaze se na adresi:

http://www.from.hr/cms-video-upute/widgeti/

Izbornik (eng. menu) je popis poveznica koje vode na određene dijelove vaše stranice ili na neke druge stranice. Kako bi naučili upravljati izbornicima pogledajte video na adresi:

http://www.from.hr/cms-video-upute/izbornici/

 

NAPOMENA!

Instalacija od strane korisnika nije moguća. Ukoliko imate potrebu za instalacijom određenog dodatka ili vlastite teme, prijedlog možete poslati putem web forme na adresi:

http://www.from.hr/postavi-pitanje/


NAPOMENA!

Samostalna instalacija i ažuriranje sustava nije omogućeno! Sustav će za Vas ažurirati administrator sustava te je moguće koristiti samo već instalirane teme i dodatke.